Despre Noi

Luxul si finisajele de calitate ofera conditii pentru cele mai exigente gusturi

Despre Noi

          La Strada este o bijuterie arhitectonica, care dateaza de la sfarsitul secolului XIX si face parte din patrimoniul cultural al orasului Pitesti. A fost renovata pastrandu-se elementele initiale ce confera o si mai mare valoare cladirii.

          La Strada Boutique Villa, inaugurat in aprilie 2016, este un hotel elegant, impunator si totodata deosebit de primitor. Inca de la inceputurile noastre suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor oferite, eleganta si rafinamentul prin care ne rasplatim clientii, probabil cel mai luxos spatiu de cazare din Pitesti.

          La Strada Restaurant, inaugurat in aprilie 2014 (acum si hotel), este un proiect pe termen lung care doreste sa capteze atentia clientilor prin mancare, bautura de buna calitate, servicii la standarde ridicate, divertisment (muzica live, petreceri tematice) devenind astfel un pol de atractie al orasului Pitesti.

 

De ce „La Strada”?

          Pentru continuitate, pastrand numele restaurantului care de-a lungul functionarii si intr-un timp relativ scurt a devenit un brand, un reper al calitatii si bunului gust.

 

De ce „Boutique”?

          Hotel de tip boutique este un termen folosit inițial în America de Nord și Regatul Unit, care are de obicei un numar relativ mic de camere dar compenseaza prin eleganta, caldura si rafinament.

 

De ce „Villa”?

          Ca urmare a conditiilor de clasificare impuse si din dorinta de a fi cat mai aproape de client am optat pentru doar noua camere, astfel La Strada Boutique Villa este probabil singurul de acest gen din judetul Arges.

          Totusi, cele noua camere difera atat prin tipul acestora, single, double sau matrimonial, dar si prin amenajare, la fiecare folosindu-se alt mobilier, alte culori, alta cromatica, toate imbinate cu luxul si finisajele de calitate, ofera conditii pentru cele mai exigente gusturi.

 

          Prin multiplele facilitati puse la dispozitie, confortul camerelor, bucataria internationala si romaneasca, amabilitatea personalului , conceptul La Strada respecta standardele impuse de motto-ul ales “A new trend in the city”.

 

          Pozitionarea ultracentrala faciliteaza accesul la cele mai importante obiective turistice ale Pitesti-ului cat si la institutii si diverse centre de afaceri, contribuind astfel la eficientizarea timpului dumneavoastra. Camerele ce imbina arhitectura clasica a timpurilor trecute, cu materiale si dotari din timpurile noastre nu fac decat sa contribuie la relaxarea dumneavoastra.

          Monumentalitatea ferestrelor sugereaza deja din exterior spatiile suprainaltate ale etajului de reprezentanța. In interior, caracteristica principala a arhitecturii este spatiul generos, elegant si foarte bine luminat atat natural cat si artificial care te intampina de la intrare.

 

          La Strada Boutique Villa, este clasificat la categoria 4 stele şi vă oferă oaza de linişte şi confort la care aţi visat. Interioarele cu care se prezintă, beneficiaza de un design plăcut, diferit de la o camera la alta, dublat de o cromatică atent aleasă, care vă vor ajuta să descoperiţi fascinaţia spaţiului şi a relaxării.

 

          Va invitam sa calatoriti in lumea La Strada si sa va bucurati de momentele frumoase pe care le puteti petrece in fiecare dintre camerele special concepute pentru a va oferi fie o stare de relaxare fie una de distractie si buna dispozitie.

Galerie Foto


Translate »